Хронікерс

Гарячі українські новини

В Міноборони призначили нового гендиректора “Мотор Січі”, звільнивши Богуслаєва

Наказом міністра оборони України президент “Мотор Січ” Вячеслав Богуслаєв, затриманий за підозрою у державній зраді, був звільнений з посади

Генеральним директором підприємства призначений Олексій Нікіфоров. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“28 листопада 2022 року наказом Міністра оборони України внесені зміни до Статуту Публічного акціонерного товариства “Мотор Січ”, на основі якого діє підприємство. Крім того, достроково припинено повноваження членів Наглядової ради, Голови та Членів Ради директорів. Також, припинено повноваження та звільнено з посади Президента акціонерного товариства Вячеслава Богуслаєва”, – йдеться у повідомленні.

Також був обраний новий склад наглядової ради та його голова – заступник міністра економіки України Ігор Фоменко, який уже провів перше засідання. До новоутвореної наглядової ради підприємства також увійшли Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко і Юрій Шаповал.

Крім того, зареєстровані усі зміни, які містяться в Єдиному державному реєстрі. Відтепер стратегічне підприємство працюватиме у режимі 24/7 на задоволення оборонних потреб держави.