Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Україні не потрібні “червоні” директори: В ОП не виключають можливість обміну Богуслаєва на реальних українців

Банкова допускає обмін Богуслаєва на українських полонених

Затриманого за підозрою у державній зраді президента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва можуть обміняти на українських військовополонених, яких утримують росіяни. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі “Настоящего времени”, передає Паляниця.

“Ми, якщо потрібно, все зробимо для того, щоб забрати реальних громадян України, не ось цих фіктивних ряджених, скажімо так, червоних директорів, а реальних громадян. Робитимемо все, що завгодно. І ці суб’єкти можуть потрапити теж в обмінний список”, – сказав Подоляк.

Він навів приклад обміну 215 українських полонених на Віктора Медведчука. Подоляк зазначив, що до питання обміну потрібно дуже дбайливо і акуратно ставитися, але виключати такий самий результат із Богуслаєвим, як був із Медведчуком, він не став.

“Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, для того щоб забрати своїх пацанів”, – додав він.

Наразі ухвалених рішень щодо цього немає.