Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Шмигаль пояснив, чому повернули в державну власність “Мотор Січ” та інші активи олігархів

Уряд планує налагодити випуск необхідної продукції для фронту в умовах війни

Прем’єр міністр України Денис Шмигаль повідомив, що акції п’яти великих підприємств були передані у власність держави через потреби фронту. Про це Шмигаль повідомив в телеграм-каналі, передає Паляниця.

“Продукція, яку виготовляють зазначені підприємства, критично необхідна для наших Збройних сил та енергетичного сектору. Тож вони мають забезпечувати оборонні потреби держави у воєнний час”, – написав він.

Шмигаль також додав, що підприємства, які вже працювали, отримають більше замовлень та більше гарантій від держави щодо виробництва продукції. Робота інших підприємств буде відновлена.

  • 6 листопада акції “Мотор Січ”, “Запоріжтрансформатор”, “АвтоКрАЗ”, “Укрнафта”, “Укртатнафта”, які належали українським олігархам, були передані у власність держави;
  • секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що олігархи після війни можуть отримати компенсацію за підприємства, які передані в державну власність, або повернути ці активи.