Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Естонія допоможе Україні із захистом кіберпростору

Естонія продовжить допомагати українським кіберфахівцям

Міністерство оборони України повідомило, що Естонія продовжить надавати допомогу з питань кібербезпеки, передає Хронікерс.

“У межах візиту естонська делегація провела низку зустрічей з кіберфахівцями Міністерства оборони України та Збройних сил України. Партнери окремо відзначили професійність українських фахівців та підтвердили готовність і надалі надавати експертну допомогу з питань кібербезпеки”, – йдеться у повідомлені.

Крім того, керівниця департаменту кіберполітики Міністерства оборони Естонії Лаура Оолуп повідомила про готовність країн передавати необхідні засоби для посилення захисту українського кіберпростору.

“Рівень технологічної експертизи України вражаюче високий, особливо завдяки набутому досвіду в ході повномасштабної війни проти росії. Окрім кінетичних загроз, російська агресія охоплює також і кіберпростір. Ми готові колективно підтримати Україну необхідними засобами для отримання переваги на полі бою та обміну досвідом в межах нашого стратегічного партнерства”, – сказав вона.