Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Медичний рекорд у Львові: Жінці вчетверте пересадили нирку

Хірурги Центру трансплантології у Львові провели операцію жінці, яка більше 20 років бореться із відмовою нирок

Перше медичне об’єднання Львова повідомило про 39-річну жінку, якій вже четвертий раз пересадили нирку, передає Хронікерс.

“Пацієнтка – 39-річна Марина Бесарабчик із міста Коростишів Житомирської області. Тричі їй виконували пересадку за кордоном. Дві перші нирки не прижилися, а ось третій орган прослужив Марині аж 20 років. Коли три роки тому нирка перестала працювати, її функцію замістила процедура гемодіалізу. А це значить, що жінка була буквально прикута до лікарень”, – йдеться у повідомлені.

“Це не життя, а існування. Ти не можеш десь поїхати, а мусиш через день по три години лежати на діалізі, де тебе постійно колять великими голками. Час йде, а здоровий орган усе не знаходять. Це з’їдає, бо здається, що організм не витримає і це може бути твій останній діаліз”, – слова Марини.

В медичному об’єднанні додали, що після сюжету про неї в новинах, система ЄДІСТ обрала її як реципієнта на пересадку нирки.

“Рятівну пересадку виконали хірурги Центру трансплантології Першого медоб’єднання Львова. Нирка запрацювала просто на операційному столі!”, – повідомили у медичному об’єднанні.