Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

МЗС закликало світ не відправляти спостерігачів на вибори Путіна

Українські дипломати нагадали про незаконність виборів на окупованих територіях

Міністерство закордонних справ України наголошує, що проведення «виборів» президента рф  на тимчасово окупованих територіях України – Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, частинах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України – є незаконним та не матиме жодних правових наслідків. Про це повідомляє офіційний сайт МЗС, передає Хронікерс.

“Примусове залучення до участі у так званих «виборах» мільйонів громадян України, які мешкають на тимчасово окупованих територіях, або під примусом були переміщені на територію є так само незаконним. Україна закликає іноземні держави та міжнародні організації не надсилати міжнародних спостерігачів для участі у черговому фарсі, який Кремль видає за президентські вибори, організованому ним зокрема на суверенній території України, утриматися від визнання їхніх результатів, та попереджає про притягнення усіх порушників українського законодавства до правової відповідальності”, – йдеться у повідомлені.