Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На окупованій частині Луганщини розпочалося незаконне голосування на російських виборах

На тимчасово окупованій території Луганської області з 11 по 15 березня триватиме дострокове голосування за президента РФ

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Хронікерс.

“Чотири дні у так званій “ЛНР” триватиме дострокове голосування за президента РФ. Повідомляється, що таку форму волевиявлення організували для тих, хто мешкає у віддалених від приміщень для голосування місцях, транспортне сполучення з якими ускладнене або відсутнє”, – зазначив він.

За словами очільника ОВА, попри відсутність транспортного сполучення, виборчі комісії відповідних населених пунктів окупованої Луганщини вже отримали необхідну кількість бюлетенів і “якимось чином вирушили до цих віддалених місць”.

Наразі тривають пошуки мешканців по вулицях.

“В Антрациті за місцевим жителем старше 50 років, який після примусової мобілізації відмовився підписувати контракт з міністерством оборони рф і самовільно покинув лінію фронту, влаштували цілодобову засідку навколо місць його ймовірного перебування. За однією особою чергують цілі бригади військових”, – додав Лисогор.