Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Латексна маска та плащ-мантія: На кордоні спіймали ухилянта, що перевтілився в міфічного героя (ФОТО, ВІДЕО)

40 річний чоловік перевтілився у міфічного персонажа, щоб непомітно вплав перетнути кордон

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

Чоловіка затримали днями прикордонники Білгород-Дністровського загону. Він перевтілився у міфічного героя – натягнув латексну маску та чорний плащ-мантію з каптуром.

Одесит часто приїздив на р. Турунчук, щоб порибалити, тому добре знав місцевість прикордоння. Тому і вирішив цим скористатися, щоб в обхід прикордонних нарядів пробратися в Молдову в районі села Троїцьке.

До подорожі він готувався ретельно – взяв з собою термосумку, в яку поклав речовий мішок з необхідним приладдям: ніж, ліхтар, рукавиці. А щоб спостерігати чи немає поблизу прикордонників – прихопив монокуляр.

Аби перетнути кордон, чоловік планував вплав подолати спочатку річку Турунчук, а потім – Дністер. Для того, щоб не замерзнути від холоду та не потонути під час запливів, українець вдягнув гідрокостюм та взяв пустий тетрапрак, який у надутому вигляді допомагав би триматися на поверхні води.

Тепер українцю доведеться відповідати за ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. Справу скеровано до суду.