Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Сирський розповів про першочергові завдання на посаді головнокомандувача

Новий головнокомандувач ЗСУ подякував тим, з ким служив у Сухопутних військах

Призначений на посаду головнокомандувача ЗСУ Олександр Сирський подякував усім, з ким служив в якості командувача Сухопутних військ і окресли свої пріоритети в новій ролі. Про це Сирський написав у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“На порядку денному стоять нові завдання. Насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів. Найшвидший і раціональний розподіл та доставка усього необхідного для бойових частин була і залишається основним завданням військової логістики”, – зазазначив він.

Сирський підкреслив, що саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів.

Він також додав, що дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним.

“Запровадження нових технічних рішень і масштабування успішного досвіду як, приміром, застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби є одним з майбутніх векторів побудови перемоги у  нашій визвольній війні”, – сказав Сирський.