Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Зеленський зустрівся із Залужним: Говорили про нове керівництво ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ після зустрічі із президентом повідомив про необхідність зміни підходів та стратегії

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним для серйозної розмови. Про це Зеленський повідомив у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

“Зустрівся з генералом Валерієм Залужним. Подякував за два роки захисту України. Обговорили, якого оновлення потребують Збройні Сили України. Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. Час для такого оновлення – саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді”, – зазначив Зеленський.

Сам Залужний підтвердив факт розмови з президентом.

“Важлива та серйозна розмова. Прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України. Я пишаюсь кожним та кожною в Збройних Силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну і свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх”, – зазначив Залужний.