Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Повітряних силах розповіли, як використовують перехоплені і збиті “шахеди”

Україна збирає докази злочинів росіян, у тому числі для міжнародних партнерів

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що вціліли “шахеди”, які перехопили на території України, не будуть відправлені назад в якості зброї. Про це повідомляє Армія.inform, передає Хронікерс.

“Не буде це раціональним. Може, краще якомусь колекціонеру продати і купити 10 українських за ті гроші. Ну, це так, жартома кажу”, – сказав він.

За його словами, найцінніше в цих Shahed – це інформація і докази для західних партнерів України, що санкції працюють недостатньо і ворогам вдається отримувати західні мікросхеми для створення зброї і знищення українців.

“Найцінніше, що ми можемо видобути звідти, – це інформація, чи щось там ворог змінює, не змінює. Ну, але головне – взяти ті вцілілі рештки, в черговий раз показати нашим партнерам, чиї запчастини використовують Іран і росія для виготовлення зброї для знищення українців”, – розповів Ігнат.