Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Повітряних силах розповіли, про тактику і маршрути ворожих дронів-камікадзе

Росіяни застосовують одну тактику повітряних атак, але змінюють маршрути

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що сили ППО не фіксують нову тактику застосування окупантами “шахедів”. Про це Ігнат сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає Хронікерс.

“Ну, вони пофарбували “шахеди”, це щось нове. Була інформація про використання композитних матеріалів для створення фюзеляжу, це теж щось нове. Але те, що вони низько літають, ну, вони створені так, щоб літати низько – притискатись якомога нижче до землі. Вони з перших днів літають низько. Відповідно, програмуючи політ, оператор ударних БПЛА повинен його промалювати на карті, зрозуміти, який там рельєф місцевості, де є висотні будівлі, лінії електропередач, вишки тощо. Це все має враховуватись при плануванні польоту”, – зазначив Ігнат.

Але при цьому Ігнат зазначив, що маршрути запусків дронів змінюються.

“Це тому що там, де вони пролетіли вчора, їх може вже чекати наша мобільна вогнева група. Тому на наступний день вони можуть на 5-10-15 км змістити маршрут наступної атаки”, – зазначив Ігнат.