Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На пункті пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею застрягли понад тисяча вантажівок

Польські перевізники продовжують блокувати кордон з Україною

Віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін повідомив, що черга машин на заблокованих страйком польських перевізників автомобільних пунктах пропуску “Краківець – Корчова”, “Рава-Руська – Гребенне” та “Ягодин – Дорогуськ” почала зменшуватися, проте ускладнилася ситуація на пункті пропуску “Шегині – Медика”. Про це повідомляє “Укрінформ”, передає Хронікерс.

“На сьогодні, 600-700 машин стоїть на кожному кордоні – на Дорогуську, на Гребенному і на Корчовій. Кількість машин зменшилася – частину машин пропускають, частина машин поїхала об’їжджати. Ми знаємо перевізників, які залишили машини на паркінгу і поки поїхали, тому що товар не скоропсувний. Вони погодили із вантажоодержувачами, що поки така ситуація відбувається – то машини будуть стояти в Польщі. Водночас, на пропускному пункті “Шегині – Медика” з боку Медики, який до минулого тижня пропускав близько 350 машин на добу, накопичилося уже понад 1 тис. автомобілів, і черга продовжує збільшуватися”, – йдеться у повідомлені.