Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Покровському напрямку ситуація напружена: Триває бій біля Костянтинівки, – Генштаб

На Харківському напрямку ворог продовжує перегрупування

Генеральний штаб повідомив, що за 10 червня відбулося 38 бойових зіткнень, передає Хронікерс.

“Від початку цієї доби вже відбулося 38 бойових зіткнень. Загарбники здійснили 11 авіаційних ударів із застосуванням 21 КАБ, завдали 52 удари дронами-камікадзе, понад 650 разів обстріляли позиції наших військ та населені пункти.”, – йдеться у повідомлені.

Також за даними Генштабу, на Чернігівському, Сумському та Харківському напрямках напрямках ворог не проводив активних дій. На Харківщині окупанти продовжують перегрупування.

“На Куп’янському напрямку ситуація напружена. Від початку доби відбулося вже сім бойових зіткнень в районах Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового. П’ять ворожих атак відбито без успіху для противника. Два боєзіткнення тривають поблизу Степової Новоселівки та Піщаног”, – йдеться у повідомлені.

На Курахівському напрямку ситуація напружена. Окупанти 10 разів намагалися проводити штурми неподалік Невельського та Красногорівки, Георгіївки, Параскоіївки та Костянтинівки. Біля Костянтинівки досі триває бій.

“На Покровському напрямку від початку доби відбулося чотири боєзіткнення. Дві атаки ворога в районі Новопокровського відбито. Тривають бойові дії в районах Євгенівки та Новопокровського”, – йдеться у повідомлені.