Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Окупанти перегруповуються на Харківському напрямку, – Генштаб

За даними Генштабу, на Покровському напрямку Сили оборони також тримають ситуацію під контролем

У генеральному штабі повідомили, що за 6 червня відбулося 90 бойових зіткнень, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Загалом за минулу добу ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах один ракетний удар із застосуванням двох ракет, 44 авіаудари із застосуванням 80 КАБів, задіяв 1436 дронів-камікадзе, з них 22 шахеди, 12 ланцетів і 1401 fpv-дрон, здійснив понад 3900 обстрілів з різних типів озброєння, в тому числі 93 із застосуванням реактивних систем залпового вогню”, – йдеться у повідомлені.

Також за даними Генштабу окупанти за минулу добу втратили близько 1080 осіб, 6 танків, 20 бойових, 64 артилерійські системи, 40 БпЛА оперативно-тактичного рівня, два засоби ППО, один корабель, 56 автомобілів та вісім одиниць спеціальної техніки.

“На Харківському напрямку ворог активних дій не проводив. Здійснює перегрупування військ”, – йдеться у повідомлені.

Також у Генеральному штабі додали, що на Куп’янському напрямку ситуація дуже напружена. Відбулося 4 бойових зіткнень в районах Піщаного, Дружелюбівки та Греківки.

“На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування російських військ в глибину нашої території. Одна штурмова дія окупантів зазнала невдачі поблизу Новоолександрівки. Ще п’ять ворожих атак тривають поблизу Євгенівки, Сокола та Красногорівки. Ситуація під контролем Сил оборони України”, – йдеться у повідомлені.

На Краматорському напрямку окупанти 2 рази намагалися штурмувати в районі Кліщіївки.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили три штурми окупантів поблизу Тернів та Торського.

  • Окупанти найбільш активні на Покровському та Харківському напрямках, – Генштаб