Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Остін прокоментував надання Україні дозволу бити по Росії американською зброєю, – CNN

За словами Остіна, Путін не зупиниться на захопленні України та піде далі у Європу

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що дозвіл Україні бити по території країни-окупанта буде “дуже, дуже корисним для українців у майбутньому”, передає Хронікерс з посиланням на CNN.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Що ми зробили, це надали Україні можливість протистояти вогню, стріляти у відповідь по тих російських військах, які стріляють по них, і мати можливість виводити з ладу їхні артилерійські батареї, коли вони стріляють по українцях”, – сказав він.

Також Остін додав, що Україна та війна з російським диктатором має значення не тільки для Європи, але і для усього світу.

“Україна має значення не лише для цілей України, не лише для Європи — це важливо для нас і для всього світу. Отже, ми повинні переконатися, що путін не зможе розтоптати Україну, тому що, як сказав президент, є хороші шанси, майже певні, що путін не зупиниться на досягнутому. Він продовжуватиме рухатися вперед в інших актах агресії”, – додав він.