Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

За 28 травня окупанти втратили майже дві сотні осіб на Харківщині, – Генштаб

Окупанти проводять диверсійні дії на кордоні з Сумською областю

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що протягом 28 травня відбулося 139 бойових зіткнень, передає Хронікерс.

“Загалом ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах три ракетних удари із застосуванням чотирьох ракет, 86 авіаударів із застосуванням 96 КАБів, здійснив близько трьох тисяч обстрілів з різних типів озброєння, зокрема, 187 – із реактивних систем залпового вогню”, – йдеться  у повідомлені.

За інформацією Генштабу, Сили оборони продовжують зосереджувати основні зусилля в Таврійському, Донецькому та Слобожанському операційних районах на недопущенні просування противника в глибину нашої держави.

“На Харківському напрямку від початку доби наші війська відбивали дві атаки противника у районі Липців. Одне з боєзіткнень триває. За уточненими даними за минулу добу на цьому напрямку ворог втратив 195 осіб. Також знищено танк окупантів, сім артилерійських систем, одну РСЗВ, 13 автомобілів та п’ять одиниць спеціальної техніки”, – йдеться у повідомлені.

Також у Генштабі повідомили, що окупанти продовжують активно використовувати свої ДРГ на кордоні з Чернігівською та Сумською областями.