Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Закарпатті двоє чоловіків намагалися підкупити прикордонника для безперешкодної втечі ухилянтів

На Закарпатті переправники за 6 000 доларів США намагались підкупити прикордонника

Про це інформує Офіс генпрокурора, передає Хронікерс.

За даними слідства, підозрювані підшукали чотирьох чоловіків призовного віку, які хотіли виїхати за кордон під час війни. Вони доставили їх до одного з прикордонних населених пунктів в Ужгородському районі, де забезпечили тимчасовим житлом, а згодом супроводили до лінії кордону із Словаччиною для подальшого їх переміщення за межі України. Свої послуги оцінили у 25 тисяч доларів США.

Встановлено, що за гроші спільники намагались «домовитись» із військовослужбовцем 94 прикордонного загону, щоб той надав інформацію щодо охорони державного кордону на своїй ділянці відповідальності. Останній повідомив про цей факт правоохоронців, які задокументували протиправну діяльність переправників.

Під час надання прикордоннику майже 6 тисяч доларів США підозрюваних затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави. Водночас перевіряється причетність до злочину інших осіб.