Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Підрядники пройшли повну перевірку: Кравченко розповів про будівництво фортифікацій на Київщині (ВІДЕО)

Будівництво захисних споруд у Київській області перебуває під контролем громадськості

Очільник Київської ОДА Руслан Кравченко повідомив, що Київщина нарощує темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень. Про це Кравченко повідомив у фейсбуку, передає Хронікерс.

«Де і що будуємо визначило військове командування. Всі роботи також під їх постійною координацією. Терміни, якість, ціни. Це під прискіпливим багаторівневим контролем. Держава виділяє необхідні кошти на облаштування фортифікацій. Наше завдання – щоб все йшло винятково за призначенням», – сказав Кравченко.

За його словами, підрядники, які працюють на обʼєктах, пройшли повну перевірку правоохоронців. Куди і як витрачаємо кошти перевіряє СБУ, ДБР та НАБУ. Залучили фахівців Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

«Закриття актів виконаних робіт – лише після їх будівельно-технічної експертизи. Ці документи та матеріали обовʼязково надамо для повної перевірки правоохоронцям», – підкреслив він.

Також зазначається, що залучені до повного обʼєктивного та прозорого аналізу антикорупційні організації. StateWatch, Рух ЧЕСНО, FiscalCenter, Антикорупційний штаб, які дадуть свою оцінку в рамках діяльності Спостережної ради з питань відбудови.