Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Києві викрили на хабарі посадовця Деснянської РДА (ФОТО)

Посадовець Деснянської РДА пообіцяв підприємниці посприяти у розміщенні торговельних майданчиків для реалізації алкогольних напоїв та сигарет без відповідних дозволів та погоджень

Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Слідчі встановили, що місцева жителька звернулась до головного спеціаліста відділу з питань підприємництва, торгівлі та споживчого ринку Управління благоустрою, з метою вирішення питання щодо розміщення торговельних майданчиків у Деснянському районі столиці для реалізації алкогольних напоїв та сигарет.

Посадовець повідомив жінці, що вона може самостійно визначити місця розташування об’єктів та здійснювати роздрібну торгівлю без дозвільних документів, однак за це вона має кожного місяця сплачувати йому 10 тисяч гривень за кожну локацію.

Правоохоронці затримали 48-річного посадовця під час отримання ним першочергового внеску у розмірі 10 тисяч гривень.

Затриманому повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.