Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Запоріжжі правоохоронець вимагав від військового 10 тис. грн хабаря за “розв’язання” справи ДТП

У Запоріжжі отримав підозру правоохоронець, який вимагав 100 тисяч гривень у військовослужбовця за непритягнення до відповідальності за начебто влаштовану аварію

Про це повідомляє Держбюро розслідувань, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Правоохоронець розслідував обставини ДТП, що сталася у Дніпровському районі Запоріжжя у квітні 2024 року. Одним із учасників аварії був військовослужбовець, що повернувся з фронту після поранення. Попри те, що за попередніми даними, військовослужбовець не був винуватцем ДТП, правоохоронець почав вимагати у нього гроші за непритягнення до відповідальності.

Правоохоронець отримав 60 тисяч гривень, але згодом почав вимагати ще 40 тисяч гривень, за які запропонував ще й повернути вилучене авто.

Зловмиснику повідомили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря (ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує до 10 років вʼязниці.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно затриманого та відсторонення його від виконання службових обов’язків.