Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Ворог активно атакує по всій лінії фронту, маючи тактичні переваги, – Сирський

Окупанти зосередилися на декількох напрямках, намагаючись прорвати лінію фронту

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про динамічну зміну ситуації на фронті. За його словами, ворог має тактичні переваги на деяких напрямках, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Ворог активно атакує по всій лінії фронту, на деяких напрямках – має тактичні успіхи. Відбувається динамічна зміна обстановки, окремі позиції переходять “з рук в руки” кілька разів протягом доби, що породжує неоднозначне розуміння ситуації.”, – сказав він.

Найбільш складна ситуація на Покровському та Курахівському напрямках, де продовжуються запеклі бої.

“Противник на цих напрямках задіяв до чотирьох бригад, намагається розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар’їнки, пробиваючись до Покровська та Курахового. Підрозділи Сил оборони України, зберігаючи життя та здоров’я наших захисників, перемістились на нові рубежі західніше Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки. В цілому, на цих напрямках противник досяг певних тактичних успіхів, але оперативної переваги отримати не зміг”, – сказав Сирський.

Він підкреслив, що українські війська завдають ворогу максимальних втрат, як в особовому складі, так і у військовій техніці. Для посилення оборони на цих напрямках, заміни підрозділів, що зазнали втрат, здійснюється переміщення бригад, які відновили боєздатність.