Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Центрі протидії дезінформації попередили про спекуляції росіян на темі президентських виборів

Росіяни намагаються дестабілізувати ситуацію в Україні за допомогою чергового ІПСО

Центр протидії дезінформації заявив, що відео мешканця Черкаської області, який нібито подав в суд проти Верховної Ради, вимагаючи провести вибори президента – є маніпуляцією для дискредитації президента, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Поширюється заява мешканця Чернігівщини Серика Олега Ігоровича, який на своїй сторінці в Інстаграмі 26 квітня 2024 року розповів, що подав позов проти Верховної Ради України до Касаційного адміністративного суду, в якій він просить визнати протиправною бездіяльність Верховної Ради України щодо непризначення виборів Президента України на 31 березня 2024 року та зобовʼязати Верховну Раду України призначити вибори Президента України шляхом прийняття відповідної постанови”, – сказали в ЦПД.

Також Центр додав, що Касаційний адміністративний суд 15 квітня 2024 року прийняв рішення, в якому вказано, що Верховний Суд не мав підстав для відкриття провадження у цій справі.

“Наголошуємо, що подібні маніпуляції спрямовані на дискредитацію легітимності Президента України та зниження довіри українців до уряду”, – додали в ЦПД.