Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Система ТЦК не ідеальна, але й порушувати права військових не дозволимо, – Павлюк про мобілізацію

Командувач Сухопутних військ закликав українців зберігати холодну голову

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк заявив, що поки військові героїчно воюють і стримують окупантів по всій лінії фронту, росія намагається розхитати тили України на питанні про мобілізації. Про це Павлюк написав у фейсбуку, передає Хронікерс.

“Скільки б допомоги ми не отримали, скільки б зброї у нас не було – нам бракує людей! Техніка сама не їде, зброя сама не стріляє, дрон сам не полетить. Підрозділи мають оновлюватись! Російські пропагандисти змусили багатьох повірити в те, що мобілізація – це не про захист своєї держави від агресора, а про несправедливість і порушення прав”, – зазначив він.

Павлюк наголосив, що Збройні Сили України – єдина сила, здатна зупинити і знищити ворога.

“Як суспільство допустило, щоб військових почали боятись, дозволяли собі їх ображати? Сьогодні більшість працівників ТЦК – це вчорашні воїни, якими усі захоплювались і пишались. Що сталось? Чому сьогодні від них ховаються, чому дозволяють собі їх зневажати, влаштовують цькування і навіть бійки? Це неприпустимо. Так, система ТЦК не ідеальна – ми це усвідомлюємо і працюємо над її вдосконаленням. На всі випадки перевищення повноважень Командування Сухопутних військ, правоохоронні органи оперативно реагують. Ми не будемо миритись із порушенням прав цивільних громадян, але й порушувати права військових не дозволимо”, – підкреслив Павлюк, закликавши українців зберігати голову холодною.