Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У СБУ підтвердили обшуки у екснардепа Пашинського: Йому врчуено підозру

Колишньому нардепу інкримінують привласнення майна

НАБУ, САП та СБУ оголосили підозру колишньому нардепу Сергію Пашинському та його бізнес-партнеру за незаконне привласнення нафтопродуктів і нанесення державі майже 1 млрд грн збитків. Про це повідомляє пресцентр СБУ, передає Хронікерс.

Вони підозрюються у незаконному привласненні та продажі 97 тис. тонн конфіскованих державою нафтопродуктів, які повинні були піти на потреби армії. Стверджується, що внаслідок цих оборудок, які були здійснені у 2014-2017 роках, державному бюджету було завдано збитків на майже 1 млрд гривень.

У 2014 році держава конфіскувала майже 100 тисяч тонн нафтопродуктів у структур Сергія Курченка – олігарха часів Януковича, який утік з України до рф. Як встановило слідство, за допомогою політичного лобі колишнього народного депутата ці нафтопродукти передали для реалізації профільному держпідприємству, щоб наповнити держбюджет. На той час це держпідприємство очолювали керівники, які були підконтрольні бізнес-партнеру ексдепутата.