Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Екснардеп Пашинський повідомив, що СБУ прийшла до нього з обшуками

Силовики проводять обшуки у справі щодо націоналізації паливних активів Курченка

Колишній народний депутат Сергій Пашинський повідомив що 12 лютого до нього з обшуками прийшли співробітники СБУ. Про це Пашинський написав у фейсбуку, передає Хронікерс.

“Справа щодо передачі “палива Курченка”, а насправді палива кремлівської “Роснефті”, державі – за часів мародерства Януковича цей олігарх наживися активами на сотні мільйонів доларів, в тому числі майже 100 тисячами тонн нафтопродуктів, які у 2014-ому році вдалося передати державним нафтовим операторам”, – розповів він.

Пашинський повідоми, що у 2015 році він звернувся до президента з проханням покрити дефіцит палива ЗСУ паливом “Роснефті”.

“Це дуже сильно тоді розізлило спонсорів Януковича та їх російських кураторів. Через свою агентуру росіяни тоді, 10 років тому, домоглися відкриття кримінального провадження. Саме на підставі цього 10-річного провадження в мене і проводяться обшуки. Лише декілька тижнів тому «слєдком росії» звинуватив мене в початку АТО у 2014-ому році. І от зараз дивна синхронізація з боку українських слідчих”, – написав Пашинський.