Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У ЄС перед візитом Путіна до Туреччини нагадали Ердогану про ордер на арешт російського диктатора

У Брюсселі заявили, що Путін являє собою приклад надмірної жорстокості

Представник зовнішньої дипломатичної служби ЄС Петер Стано на брифінгу в Брюсселі прокоментував візит російського диктатора путіна до Туреччини 12 лютого, зазначивши, що слід памятати про ордер на арешт, виданий МКС. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, передає Хронікерс.

“Коли йдеться про поїздку путіна до Туреччини, мені просто потрібно нагадати, що його розшукує Міжнародний кримінальний суд, на нього є ордер на арешт. Він – той, хто уособлює жорстоку, нелюдську агресію проти України, проти європейської стабільності, проти світового порядку, заснованого на правилах. Тому ми сподіваємося, що наші турецькі партнери знають про це і що вони однаковою мірою усвідомлюють, що все, що виходило від Кремля з погляду ймовірних зусиль знайти мирне рішення, було повністю неправдивим, було абсолютно несерйозним, і з постійною ескалацією конфлікту”, – сказав він.