Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Через обстріли на Дніпропетровщині порушувався рух потягів

Енергетики розповіли про стан електромереж після чергових атак окупантів

Міністерство енергетики України повідомило, що попри атаки на інфраструктуру, дефіциту електроенергії в системі не фіксується. З аварійного ремонту вийшов блок і корпус ТЕС, у резерві – 10 блоків і корпус теплової генерації, які буде задіяно у разі потреби, передає Хронікерс.

“Після ліквідації наслідків масштабних обстрілів з технічних причин у Дніпропетровській області вимикались дві повітряні лінії 150 кВ. Унаслідок цього без живлення залишився енерговузол: знеструмились декілька підстанцій НЕК “Укренерго” напругою 330 кВ, на місцевій ТЕС аварійно відключився блок, знеструмились побутові споживачі, залізниця (були тимчасові порушення руху потягів). Лінію вже включено в роботу”, – йдеться у повідомлені.

З технічних причин вимикалась лінія та підстанції у м. Львів, знеструмлювались побутові споживачі. Усіх оперативно заживлено за резервною схемою.