Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Росія призупиняє участь у договорі про стратегічне наступальне озброєння, – Путін

У Кремлі звинуватили країни НАТО у сприянні нанесенню вогневих уражень аеродромам стратегічної авіації

Російський диктатор путін під час послання федеральним зборам заявив, що росія призупиняє участь у договорі про стратегічне наступальне озброєння і готова повернутися до ядерних випробувань, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Змушений заявити сьогодні про те, що росія призупиняє свою участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння. Повторю, не виходить із договору, ні, а саме призупиняє свою участь. Міноборони та Росатом мають підготуватися до проведення ядерних випробувань за необхідності, але першою росія їх не проводитиме. Світовий ядерний паритет не може бути порушено”, – сказав путін.

При цьому він повідомив про підписання тиждень тому указу про постановку на бойове чергування нових стратегічних комплексів наземного базування.

Кремлівський диктатор також звинуватив Захід у плануванні і сприянні атак на російські аеродроми.

“Нам відомо, що Захід причетний до спроб нападу на російські аеродроми. Безпілотники, які атакували аеродроми в РФ, були оснащені інструкторами НАТО”, – сказав він.