Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Нічого нового: Путін звинуватив у війні в Україні Захід і не збирається зупиняти так звану СВО

Кремлівський диктатор повідомив, як реагуватиме на передачу Україні далекобійних засобів ураження цілей

Російський диктатор путін під час звернення до федеральних зборів повторив наративи, які озвучував упродовж року після початку повномасштабного вторгнення в Україну, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

За його словами, росія до останнього намагалася домовитися із Захоходом, але жоден із запропонованих нею принципів глобальної безпеки не був прийнятий. Більш того, путін заявив, що ще до початку війни Захід домовився з Україною про постачання зброї, і на даний час вже передав озброєння, за його оцінками, на 150 мільярдів доларів.

“Чим більш далекобійні засоби Захід даватиме Києву, тим далі РФ буде змушена відсувати загрозу для себе. Еліти Заходу не приховують мети завдати росії стратегічної поразки, “покінчити з нею раз і назавжди”, вони хочуть зробити конфлікт глобальним. Захід уже витратив понад $150 млрд жоларів на допомогу Києву Але росія крок за кроком, акуратно і послідовно вирішуватиме завдання, що стоять перед нею”, – сказав путін.

При цьому він цинічно зазначив, що “росія не воює з українським народом”.