Хронікерс

Гарячі українські новини

“Харківські угоди”: Суд заочно заарештував колишнього міністра оборони України

Екс міністру оборони України Михайлу Єжелю заочно обрали міру запобіжного заходу

Київський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому міністру оборони України у кримінальному провадженні за обставинами вчинення ним за попередньою змовою групою осіб державної зради. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

За даними слідства, у квітні 2010 року ексміністр за попередньою змовою з колишніми президентом, прем’єр-міністром, міністром юстиції та міністром закордонних справ, в порушення законодавства, без фактичного розгляду проєкту Угоди між Україною та рф з питань перебування Чорноморського флоту рф на території України погодили її без зауважень.

На даний час підозрюваний переховуються від органів досудового розслідування за межами території України та оголошений у розшук.

  • досудове розслідування щодо колишніх президента України Віктора Януковича та очільника Уряду Миколи Азарова, які підозрюються у державній зраді закінчено. Матеріали досудового розслідування відкриті стороні захисту для ознайомлення.