Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Окупанти вдарили по декількох районах Дніпропетровщини (ФОТО)

Під обстріляли ворога опинилися Дніпровський, Нікопольський та Криворізький райони

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що 11 червня окупанти обстріляли 3 райони Дніпропетровщини, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Дніпровський росіяни атакували ракетами. Іх збили наші оборонці неба, врятувавши не одне життя. Та уникнути наслідків не вдалося. З гострою реакцією на стрес 37-річна жінка на останньому місяці вагітності. Від госпіталізації вона відмовилася”, – сказав він.

Також Лисак додав, що окупанти також вдарили по Нікопольщині. Ворог гатив по інфраструктурі Нікополя. Руйнувань зазнало і житло людей. Побиті п’ятиповерхівка та 26 приватних будинків. А ще – медичний центр, парники, трактор і лінія електропередач. Понівечені 14 господарських споруд, одна – знищена.

“Неспокійно було й на Криворіжжі. У заправку, що у Зеленодольській громаді, поцілив безпілотник. У результаті загорілося обладнання. Вогонь надзвичайники приборкали. Минулося без постраждалих”, – додав він.