Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Голова Агентства відновлення йде з посади: Наєм написав заяву

За словами Наєма, уряд перешкоджав роботі Агентства відновлення

Голова Агентства відновлення Мустафа Наєм повідомив, що він підписав заяву про звільнення з посади через “перешкоджання роботі”, передає Хронікерс.

“Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження.

Починаючи з листопада минулого року, команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом та створенням штучних перешкод”, – сказав він.

Також Наєм додав, що уряд скасував Агенству бюджет на відновлення доріг та затримує погодження документі на оплату фортифікацій.

“Нам повністю скасували бюджет на проекти з відновлення та утримання доріг. Нас почали “кошмарити” бюрократією, коли документи на оплату захисних споруд, фортифікацій або відновлення погоджувалися в Уряді місяцями, поверталися по шість-вісім разів з безглуздими зауваженнями, затримувалися по декілька місяців, а деякі не погоджені й досі”, – додав він.