Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В “Резерв+” оновили дані близько 15% військовозобовʼязаних, – Міноборони

Близько 15% військовозобовʼязаних вже встигли оновити дані через застосунок “Резерв+”

Про це заявив речник Міністерства оборони України старший лейтенант Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передає Хронікерс із посиланням на РБК-Україна.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Цифра, яка сьогодні в нас є актуальною по “Резерву+” – це 1 млн 412 тисяч. Дійсно, ці люди віддали перевагу цифровому застосунку. Але завантажили його значно більше людей. Тобто ми очікуємо, що вони скористаються цим застосунком, але, можливо, трохи пізніше”, – заявив він.

Лазуткін додав, що у додатку були невеличкі технічні проблеми на початку.

“Але зараз ця процедура триває буквально кілька хвилин. Треба уточнити своє місце проживання, телефон, електронну пошту і таким чином виконати норму закону”, – зазначив він. 

Речник Міноборони також додав, що у додатка “Резерв+” ще є великий потенціал.

“На даний момент близько 15% уточнили свої дані. Є можливість у великої кількості людей оновити свої дані і таким чином виконати норму закону”, – заявив Лазуткін. 

За його словами, оновили свої дані у застосунку понад 18 тисяч українців за кордоном. Переважно це з таких країн: Польща, Чехія, Канада, Німеччина, США. Але загалом цей застосунок доступний для використання у понад 157 країнах.