Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

За 3 червня на Харківщині відбулося 11 бойових зіткнень, – ОТУВ “Харків”

За минулу добу окупанти втратити 174 особи на Харківському напрямку

Речник ОТУВ “Харків” Юрій Повх повідомив, що на Харківщині за 3 червня відбулося 11 бойових зіткнень. Про це він сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає Хронікерс.

“В зоні відповідальності ОТУВ “Харків” наші війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони. Загалом минулої доби відбулося 11 бойових зіткнень. Ворог завдав по позиціях наших військ 17 авіаційних ракетних ударів, а також 28 ударів дронами-камікадзе та здійснив 238 обстрілів”, – сказав він.

Також Повх додав, що окупанти на Харківському напрямку втратили 174 особи,  одну бойову машину, сім артилерійських систем, 11 БпЛА та чотири одиниці спецтехніки.

“На заміну підрозділам, які вже “вибиті” українською артилерією, вони намагаються «заводити» свіжі сили. Інколи їм це вдається, інколи цей факт заперечує українська артилерія. Коли ми маємо справу з таким схибленим ворогом, як росія – можливо все”, – додав він.