Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Фортифікації та електроенергія: Зеленський провів чергове засідання Ставки

На порядку денному чергового засідання Ставки була низка важливих питань

У вівторок, 4 червня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандуючого. Про йдеться у телеграм-каналі президента, передає Хронікерс.

“Були доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна: боротьба з російськими «орланами», «ланцетами» й іншими дронами та розвиток власних технологій БпЛА та РЕБ. Ми також визначили пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО”, – зазначив він.

Також Зеленський додав, що він заслухав доповіді голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій щодо зведення фортифікацій та захист об’єктів енергетичної інфраструктури.

“Начальник Генштабу Анатолій Баргилевич доповів про стан підготовки, комплектування озброєнням та особовим складом бригад і резервів. Голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій – про подальше зведення фортифікацій, захист важливих об’єктів, зокрема генерації, та поточний стан забезпечення людей світлом”, – зазначив він.