Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Умєров закликав оборонні компанії створювати спільні підприємства

Голова Міноборони України обговорив виробництво зброї з представниками оборонних компаній

Міністр оборони України Рустем Умєров закликав світові оборонні компанії інвестувати у виробництво зброї в Україні, передає Хронікерс.

“На Азійському саміті з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла» зустрівся з представниками провідних світових оборонних компаній та технологічних гігантів, включаючи BAE Systems, Lockheed Martin, Airbus, Boeing, Saab, Google та Oracle та десяток інших оборонних компаній. Закликав їх інвестувати у виробництво зброї в Україні та створювати спільні оборонні підприємства”, – сказав він.

Також Умєров додав, що Україна вже співпрацює з цими компаніями, випробуючи їх технології на полі бою, дозволяючи покращувати якість продукції.

“Створення потужної військової індустрії є для нас питанням національної безпеки. Наш фокус — це виробництво в Україні або залучення українських компаній до співпраці з цими світовими гігантами”, – додав він.