Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Франції спецслужби зірвали запланований теракт під час Олімпіади

Французькі спецслужби затримали громадянина Чечні, який підозрюється у спробі теракту

Спецслужби Франції зірвали спробу теракту за участю ісламістів під час Олімпіади, передає Хронікерс з посиланням на Franceinfo.

“Міністерство внутрішніх справ оголосило в п’ятницю, 31 травня, “план нападу , натхненний ісламістами”, спрямований на футбольні змагання під час Олімпійських ігор у Парижі, який був зірваний у Сент-Етьєні (Луара) розвідувальними службами”, – повідомили у виданні.

Також за даними видання, спецслужбами 22 травня був затриманих 18-річний громадянин Чечні, який підозрюється у спробі скоєння теракту.

Ми заарештували двох осіб, цю особу та її неповнолітнього брата, і ми змогли виключити відповідальність неповнолітнього брата, який не ув’язнений і не був пред’явлений звинувачення. Завдяки його комп’ютерним носіям і обшукам, які ми провели, ми змогли встановити факт того, що ця особа хотіла вжити заходів”, – сказав міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманін.