Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Києві викрили ділків, яке займалися переправленням чоловіків за кордон (ФОТО)

Правоохоронці затримали членів злочинного угруповання, яке займалося переправленням чоловіків призовного віку через державний кордон

Про це передає Хронікерс із посиланням на Держприкордонслужбу.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Переправники потрапили у поле зору правоохоронців ще взимку цього року, коли намагалися у незаконний спосіб перевести до Румунії двох чоловіків, жителів Закарпаття та Івано-Франківщини. Організатора, провідника та двох чоловіків затримали наприкінці лютого за кількасот метрів від кордону у районі міста Тячів.

Прикордонники спільно з поліцейськими провели санкціоновані обшуки за місцями проживання переправників у Києві. Вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони правопорушників, а також банківські картки, карти памʼяті, блокноти з чорновими записами фінансових розрахунків, пристрої для відстрілу гумових куль, рушницю та інші предмети, що можуть бути доказами у справі.

Організатора схеми затримали та конвоювали до ГУНП у Закарпатській області. Чоловіку повідомили про підозру.

Суд обрав ділку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення застави в розмірі 317 940 гривень. 

Вирішується питання щодо повідомлення підозри іншим учасникам угруповання.