Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Кривому Розі розікрали понад 1 млн грн із бюджету на ремонті укриттів

Начальниці відділу освіти у Кривому Розі повідомлено про підозру у розкраданні бюджетних коштів

В Офісі Генерального прокурора повідомили, що у Кривому Розі вкрали понад 1 млн грн бюджетних коштів на ремонті укриттів, передає Хронікерс.

“За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальниці відділу освіти виконкому однієї із районних рад у м. Кривий Ріг та п’яти її співучасникам. За даними слідства, службовиця розробила злочинний план заволодіння бюджетними коштами, виділеними на поточний ремонт укриттів у закладах освіти м. Кривого Рогу”, – йдеться у повідомлені.

Також за даними слідства до злочинної схеми вона залучила директора дитячо-юнацької спортивної школи, бухгалтера відділу освіти виконкому і трьох підприємців.

“Підозрювані внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів щодо вартості будівельних матеріалів. На підставі цих документів було перераховано кошти на користь підконтрольних підрядних підприємств. Своїми протиправними діями підозрювані призвели до суттєвих збитків територіальній громаді – понад 1 млн грн”, – йдеться у повідомлені.