Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Окупанти у Донецькій області найактивніші на двох напрямках, – ОСУВ “Хортиця”

Ворог сконцентрував свої сили на Покровському та Курахівському напрямках

Речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин повідомив, що у Донецькій області окупанти найбільш активні на Покровському та Курахівському напрямках, передає Хронікерс з посиланням на Liga.net.

“Не слід на тлі прикутої уваги до ситуації на півночі Харківської області забувати про ситуацію на Донеччині. На лінії фронту в одних районах противник має частковий успіх, в інших – захисники оборони витісняють противника та покращують своє тактичне положення”, – сказав він.

Також Волошин додав, що ворог продовжує спроби штурмувати позиції Сил оборони, використовуючи артилерію, різні типи безпілотників та танки. Окупанти також наносять авіаудари по цивільній інфраструктурі.

“Мета ворожої армії незмінна – вийти на адміністративні кордони Донецької й Луганської областей. Наші захисники ведуть активні операції, завдають значних втрат окупаційним військам у живій силі й техніці та виснажують противника по всій лінії фронту”, – сказав він.