Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Окупанти зав’язли біля Вовчанську у Харківській області, – Сирський

Ворог також надалі намагається захопити Часів Яр

Головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський повідомив про ситуацію на фронті, передає Хронікерс.

“Після перших незначних успіхів в ході наступальних боїв на Харківщині противник повністю завʼяз у вуличних боях за Вовчанськ та поніс дуже високі втрати в особовому складі штурмових підрозділів. В районі Липців ворог також поніс істотні втрати, перейшов до активної оборони, проводить мінування та вогневе ураження позицій наших військ”, – сказав він.

Також Сирський додав, що на Бахмутському напрямку окупанти продовжують спроби захопити Часів Яр.

“Інтенсивні бойові дії тривають в районі Іванівського та на підступах до Часового Яру. Ворог намагається будь-якою ціною зачепитися за місто, використовує новітні Т-90М, БМП-3, БМД-4, які, як правило, знищуються нашими протитанковими засобами та FPV дронами ще в ході висування”, – додав він.

Крім того, за словами Головнокомандувача, найбільш інтенсивні бої відбуваються на Покровському та Курахівському напрямках.

“Найбільш інтенсивні та жорсткі бої тривають на Покровському та Курахівському напрямках. Ворог намагається прорвати оборону наших військ на вузькій ділянці фронту між населеними пунктами Старомихайлівка – Бердичі шляхом наступальних та штурмовим дій найбільш підготовлених підрозділів”, – додав він.