Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

“Суспільне Мовлення” розширить свій інформаційний блок на каналі “Перший”

Починаючи з 21 травня “Суспільне мовлення” посилить виробництво свого контенту

Медіакомпанія “Суспільне мовлення” 21 травня розширить виробництво свого контенту на телеканалі “Перший”, передає Хронікерс з посиланням на Суспільне.

“з 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі Перший інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, «Суспільне. Студія», документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону «Єдині новини”, – повідомили у Суспільне.

Також у Суспільному додали, що “команда Суспільного розширює виробництво власного контенту на Першому каналі у межах невід’ємної частини телемарафону “Єдині новини”. Ми готові зі свого боку максимально посилювати мовлення, ділитись якісними документальними фільмами, регіональними історіями, актуальними розслідуваннями та використовувати можливості найбільшої в Україні мережі кореспондентів по всій країні».