Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Можуть спробувати у будь-який момент: в Держприкордонслужбі оцінили загрозу наступу росіян на Сумщину

Наступ російських сил на Сумщину не слід виключати. Він може відбутися, щоб відволікти ЗСУ з інших ділянок фронту

Про це заявив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі Радіо Свобода, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Ніколи не можна виключати, і я це підкреслював, що в тому числі і по Сумському напрямку. Ворог може в будь-який момент, навіть попри те, що він не має достатніх сил, спробувати зробити щось подібне, як це зараз відбувається по Харківському напрямку. Саме для того, щоб розтягнути лінію фронту, лінію активних бойових дій і власне розтягнути сили оборони нашої країни”, – сказав Демченко.

Демченко нагадав, що протяжність кордону ворогом досить велика. 

“Тільки по Сумській області – понад 560 кілометрів. І, власне, навіть залучаючи ті сили, які ми маємо, які ми можемо туди залучити, ми маємо тримати нашу оборону потужну, бо ворог переважає і по техніці, і по засобах ураження, і по особовому складу, на жаль”, – сказав речник ДПСУ.

  • минулого тижня глава ГУР Кирило Буданов в інтерв’ю The New York Times заявляв, що російські війська після наступу на Харківщині зроблять потужний удар у напрямку Сум. Він зазначав, що російські війська зосереджені в районі прикордонного із Сумщиною міста Суджа (Курська область)