Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Ситуація на Харківщині стає все більш критичною, а за кілька днів росіяни підуть на Суми, – Буданов

На Харківському напрямку через новий наступ російської армії ситуація з кожною годиною наближається до критичної. Окрім того, росіяни готують потужний наступ в напрямку Сум

Про це заявив очільник ГУР МОУ Кирило Буданов у коментарі The New York Times, передає Хронікерс.

Буданов, зокрема, заявив, що російські окупаційні війська намагаються розтягнути “і без того невеликі” резерви української армії, відволікши їх від бойових дій на інших ділянках фронту.

Буданов визнав, що саме це відбувається зараз. Крім того, для зміцнення оборони на цьому відрізку фронту українському командуванню довелося перекинути війська з інших ділянок передової.

Києву було складно знайти особовий склад для переведення в Харківську область, додає голова ГУР. За його словами, всі сили української армії наразі перебувають під Харковом і в Часовому Яру.

“Ситуація на межі”, – сказав Буданов.

Окрім того, очільник розвідки заявив, що атаки росіян в Харківській області триватимуть “ще 3-4 дні”, а після цього окупанти “зроблять рішучий наступ у напрямку Сум”.