Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Ізраїлі відповіли на заяву прокурора МКС щодо військових злочинів

Ізраїльський президент обурився на проведення паралелей між його країною та ХАМАСом

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог заявив, що клопотання прокурора МКС про арешт ізраїльських посадовців є обурливим, передає Хронікерс.

“Оголошення прокурора МКС є більш ніж обурливим і показує, наскільки міжнародна судова система знаходиться під загрозою краху. Вжитий недобросовісно, ​​цей односторонній крок є одностороннім політичним кроком, який надихає терористів у всьому світі та порушує всі основні правила суду відповідно до принципу комплементарності та інших правових норм”, – сказав він.

Також за словами Герцога, проводження паралелей між ХАМАСом та Ізраїлем є недопустимими.

“Лідери ХАМАСу — репресивні диктатори, винні в масових вбивствах, масових зґвалтуваннях і масових викраданнях чоловіків, жінок, дітей і немовлят. Будь-яка спроба провести паралелі між цими жорстокими терористами та демократично обраним урядом Ізраїлю, який працює над виконанням свого обов’язку захищати та захищати своїх громадян, повністю дотримуючись принципів міжнародного права, є обурливою і ніким не може бути виключена”, – додав він.