Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Генштаб повідомив про невдалі штурми ворога на декількох напрямках

Окупанти 58 разів намагалися вибити Сили оборони

Генеральний штаб ЗСУ повідомив про кількість спроб штурмів ворога, передає Хронікерс.

“Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділянках. Ворог продовжує найактивніше атакувати на Покровському напрямку”, – йдеться у повідомлені.

Також за даними генштабу на Харківському напрямку тривають бої біля Стариці і Вовчанська. Ворог ще п’ять разів задіював авіаційну компоненту: двічі вів обстріли із озброєння вертольотів поблизу Гранова, а також скидав КАБи в райони Жовтневого та Липців. З початку доби загальна кількість авіаударів досягла вже шести.

На Покровському напрямку сталося 24 боєзіткненя. Ворог намагається знайти слабкі місця оборони біля Уманського та Сєвєрного.

На Куп’янському напрямку ворог намагається просунитися у районах Синьківки, Берестового та Іванівки. Три атаки російських окупантів вже відбито неподалік Новоєгорівки та згаданої раніше Синьківки.

На Времівському напрямку, біля Старомайорського, Сили оборони відбили чотири атаки окупантів.

Також на Краматорському напрямку тривають бої в районі населеного пункту Новий.