Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Виробники форми для ЗСУ можуть зірвати поставки через нові правила Міноборони, – ЗМІ

Нововведення під час закупівлі форми для ЗСУ не подобаються окремим виробникам

Низка виробників форми для ЗСУ відмовляється дотримуватись нового порядку матеріального забезпечення захисників України, передає Хронікерс з посиланням на “Ділову столицю”.

Зазначається, що окремі підрядники ініціюють внесення змін, які можуть поставити під загрозу забезпечення військовослужбовців якісною формою. Приводом для перегляду чинного порядку можуть стати, зокрема, закиди щодо відсутності належних умов здачі майна і вимоги повернути практику приймання продукції безпосередньо на виробництві, а не у місцях її здачі.

У Міноборони йдуть на зустріч виробникам одягу, якщо це не завдає шкоди державному бюджету та безпосередньо захисникам України. Так, оптимізовано порядок затвердження контрольних зразків, у підприємств є можливість проводити лабораторні дослідження один раз на виробничу партію та доставляти її частинами до різних військових підрозділів.

Проте критика частиною виробників нових правил приймання майна та відмова від їхнього виконання може поставити під загрозу забезпечення сил оборони літньою формою належної якості.