Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Вибух гранати у Броварах: винному загрожує довічне ув’язнення

На Київщині чоловік кинув гранату під час затримання поліцією

У Броварах поліцейський, в якого кинули гранату, і сам нападник перебувають у даний час у лікарні, передає Хронікерс з посиланням на поліцію Київщини.

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції ввечері отримали виклик щодо хуліганських дій. Коли вони прибули за вказаною адресою, чоловік кинувся тікати, поліцейський почав його переслідувати. Зловмисник кинув гранату в бік правоохоронця. 

Внаслідок вибуху 37-річний правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки. Загрози його життю і здоровʼю немає. 

Також поранення отримав і сам 37-річний правопорушник, а саме травму лівої ноги та обох рук.

Крім того відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів та на момент вчинення злочину перебував в розшуку.

Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

За вчинений замах на життя поліцейського передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.