Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Через обстріли у семи областях України проблеми зі світлом

Тисячі абонентів залишаються без світла через ворожі атаки

Міністерство енергетики України повідомило, що через ворожі обстріли у 7 областях споживачі сидять без електроенергії, передає Хронікерс.

У Харківській області через нічні обстріли знеструмлено 1146 абонентів. Залишаються без напруги 32,7 тисячі точок обліку.

У Донецькій області через ворожі обстріли минулої доби було знеструмлено 4,6 тисячі абонентів у 7 населених пунктах. Енергетики заживили 3,6 тисячі абонентів у 2 населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 107 населених пунктів, загалом – 47,7 тисячі абонентів.

На Запоріжжі через технологічне порушення знеструмлювалися 2418 абонентів. На ранок усіх заживлено. Внаслідок бойових дій залишається без напруги 3731 точка обліку у 51 населеному пункті.

У Львівській області в одному з населених пунктів Стрийського району під час проведення земляних робіт пошкоджено газопровід. Без газопостачання залишилися 15 житлових будинків.

На Миколаївщині в Очаківському районі через бойові дії знеструмлювалися 2 населених пункти, загалом 450 споживачів. Усіх заживлено.

У Сумській області через технологічне порушення знеструмлено 510 абонентів у 3 населених пунктах. На ранок залишаються відключеними 4,3 тисячі точок обліку у 72 населених пунктах, з них 3847 абонентів – через бойові дії.

У місті Херсон залишаються знеструмленими 2,9 тисячі точок обліку, в області – 25,8 тисячі абонентів у 45 населених пунктах.

На Чернігівщині внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 1,5 тисячі абонентів у 27 населених пунктах.